» Claes - Grafisk illustration

Fick för mig att göra lite illustrationer igen, så hittade en fin bild på min pojkvän och började att rita av den i Illustrator! Det är inte det enklaste att göra, speciellt inte när bilden är i svartvit dessutom, men gud så roligt det är och det är rent av beroendeframkallande när man väl har börjat. Men varning för det kräver rätt så mycket tålamod då det tar tid, denna jag har gjort nu har jag suttit med i en och en halv dag, vilket i o för sig inte är så länge men har övat på det ett tag så det går fortare för varje gång man gör det. Resultatet har ni i alla fall här nedan! Originalbilden till vänster (fotograferat av Claes vän Ludvig) och den jag har gjort till höger. 
 
               

» Roadtrip

Hej!
 
Igår så var jag ute och åkte lite med mina fina morföräldrar. Vi har nämligen en uppgift där man ska dokumentera något i foto, så tänkte att jag skulle dokumentera min mormors gamla barndomsställen. Så jag, mamma, mormor, morfar och Claes var igår ute på en tre timmars lång utflyckt. 
 
 
 
 
 

» Fågeltornet

Var ute vid fågeltornet för någon helg sedan och hade såklart med mig kameran. Turen var även på min sida då det var en svan som befann sig på bra avstånd nära land.