» Speed art #2


» De dödas tid att leva

 
 
Var hemma hos min fina kusin Fanny udag och körde en liten photoshoot med halloween tema. Bilderna ovan har jag då fotograferat på fanny och även redigerat. Bilderna här under har då fanny tagit på mig men dock har jag redigerat bilderna. Om ni vill se fler bilder från idag så rekommenderar jag att ni kikar in på våran gemensamma blogg som ni hittar HÄR.
 
 

» Man vandrar på en oklar väg

 
 

» Julita julmarknad med kusin vitamin

 
 
 
 
 

» Mig själv ur ett annorlunda perspektiv

 
 
Valde att göra ett till ansikte i Illustator när jag var klar med den förra på Jensen Ackles. Helt plötsligt satt jag då med en bild på mig själv. Har jobbat med den i ca. 2 dagar tror jag men nu är den någorlunda klar. Helt fel tycker jag inte att den blev, man ser ju i alla fall vem det är. Dessutom går uppgiften ut på att man ska ta ett fotografi av någon och förenkla den bilden och då tycker jag att jag lyckats ganska bra. Roligt är det i alla fall!

» Lillan

 

» Kyla resulterar till is och snö

 
 
 

» Even the smallest of candles can overcome the darkness

 
 

» Årstiden; Höst

 
 

» Digitalt skapande

 
Detta är vad vi håller på med just nu på Digitalt Skapande i skolan. Riktigt roligt faktiskt! Man ska alltså hitta en bild på en känd människa eller aah vem du vill egenltigen och rita av denne person i Illustator och göra hen till en ``ritad´´ bild. Det gäller alltså att få fram varje drag i ansiktet och arbeta med 5-6 olika färger för att få fram högdagar och skuggor i ansiktet! Ska bli kul att se hur likt det kommer att bli i slutändan, om man känner igen perosnen. 

» Kusinblogg

Har gått och skaffat mig en till blogg tillsammans med min fina kusin Fanny Olofsson. Det är helt enkelt en fotoblogg som vi kommer att driva tillsammans och lägga ut bilder från bådas håll och även tillsammans. 
 
Om ni har tid och lust så skulle vi bli väldigt glada om ni skulle gå in och kolla vad vi sysslar med och fotograferar. Bloggen hittar ni HÄR och tack på förhand. 
 
 

» Mina fina morföräldrar

 
 
 
 
 
 

» Speed art och friläggning i Photoshop

 
Bilden här ovan är faktiskt från början en bild över Manhattan som jag tog i somras när mon famillie var där. Vad jag sedan har gjort är att klippa ut själva staden och frilägga den på en tom vit bakgrund. Efter det så lade jag bara in en bakgrund på lite moln och en måne och förstorade den. Sedan så har jag med hjälp av penselverktyget och målade dit ljuset i bakgrunden och sedan har jag skuggat och efterbelyst byggnaderna för att få ljuset att falla rätt. 
 
Idén att göra detta och inperationen kommer från ett youtubekonto som heter CreativeStation där man hittar många och mycket mer utvecklade speed arts. Rekommenderas om man skulle vilja se hur man kan göra.