» Studiofotografering

  
 
 
   

» När man inte vet vad man vill säga

 
Hej! Ursäkta för den dåliga bildkvaliten men det blir så när man tar kort med kameran som finns på datorn i mörker. Men ligger och myser i soffan med min lilla bebis och har det allmänt bra! Har haft denna lilla herre sen jag var fyra, så har ägt honom i över 13 år nu. Han börjar bli gammal den lilla kvravaten men än så går han och det är jag glad för! Vet egentligen inte vad jag ville ha sagt med detta inlägg, kände bara för att skriva något och när han ändå låg och myste framför datorn så kunde jag ju ta kort med honom tänkte jag.
 
 
Sen blev det lite väl jobbigt att ta kort tyckte herrn så han kände för att resa på sig och gå i vägen för hela kameran. Men men älskar honom ändå.
 

» Livet genom ett mikroskop

 

» Sångfågel som jag är

Kände helt enkelt för att sjunga lite igen. Vill ni se hur det låter så hittar ni youtubeklippet på denna adress: http://youtu.be/-f-y6ifmVfY 
 
Dessutom blev jag klar med min lilla katt idag som jag satt och ritade i Illustator och såhär blev resultatet!
 

» Allahelgon

Var på skogskyrkogården här i Katrineholm i lördags, då det var allahelgon så vi var och tände lite ljus i minneslunden för de som har gått bort inom familjen. Hade även med mig kameran för gud vad fint det är när alla har satt ut ljus överallt.