» Frida Gustafsson

 
 

» Höstens kyla och magnifika verk

 
 
 

» Höstens fantastiska färger

 
 
 
 

» Trippelexponering - tre bilder i en


» Fredag 20.09.2013

Vad är härligare än att sitta på golvet framför en öppenspis? Jo att inte behöva frysa över huvudtaget! Hösten har kommit och det snabbt. Men inte klagar jag för vad är bättre än alla de fina höstfärgerna som träden ger oss. Kommer förhoppningsvis bli mycket fotograferande om jag hittar inspiration.
 
För övrigt så kommer detta att bli en lugn fredag vilket inte gör mig så mycket alls. Tycker att det kan vara ganska skönt ibland, att sitta framför en bra film i soffan och bara mysa. Det är avkoppling på hög nivå för min del.
 
Ciao!

» Fotoredovisning

 
 
 
 
 
 
 
 
1. Avstavningshomograf (schackrad)
2. Ett ovanligt ansikte
3. Flygfän
4. Färg som motiv
5. Skapa ditt namn med olika motiv
6. Motljus
7. Mönster/Upprepningar
 
Jag går en kurs som heter Fotografiskbild och idag så hade vi redovisning. Bilderna vi skulle fotografera skulle vara inom olika teman, alltså en bild för varje tema och ovanför har ni resultatet. Om ni undrar över någon redigering så lämna gärna en kommentar så kan jag visa hur man gör i ett annat inlägg.
 
 

» 19.09.2013

Kalligrafi. Det är något underbart över hur bokstäver som blir till ord kan bilda något så fantastiskt som skriftkonst. Tycker ni inte?



Det är som alla gamla texter i alla böcker och tidskrifter från medeltiden och framåt. Att man sedan kan skriva det gör det ännu mer underbart. Tänk att kunna skriva det utan att tänka på vad man gör och utan att titta på fuskpappret. Skriva brev, dikter, inbjudningar och kort. Allt blir bara så vackert då.


» Emma Lind

 
 
 

» Kolmården 2013

 
 
'
 
 
 
 

» Nystart

Hej!
 
Mitt namn är Isabella Carlsson och är en 17-åring från den lilla staden Katrineholm. Jag tänker starta denna blogg mer i ett profesionellt syfte för att helt enkelt visa upp vad jag gör och ha den som en hemsida och fotoblogg. Kommer skriva lite mer information om mig och bloggen i sidofältet när jag har tid men detta får räcka som en snabbpresentation för så länge.